Decanteertijd: 2 uur
Beste drinktemperatuur: 16 tot 18°C
Combinatie met eten: wild, gemzen, wild gevogelte, rundsfilet, lamsvlees, gestoofd vlees, gebraden kalfsvlees
Drinkrijpheid: 2020 tot 2032
€35,29
![]() |
80% Blaufränkisch, 10% Cabernet Sauvignon en 10% Zweigelt |
![]() |
|
![]() |
Diepdonker robijn, violet reflecties |
![]() |
Fijne kruidige onderlaag van donkere bessen, een vleugje kruiden, cassis en bramen |
![]() |
Krachtig, sappig, fijne nuances van rijpe pruimen, goed geïntegreerde tannines, wat nougat in de finish, goede lengte, heeft ontwikkelingspotentieel |
![]() |
Kurk |
![]() |
Fermentatie op de schil, gesloten gisting gedurende 14 dagen bij maximaal 30°C, malolatisch reeds op de schil, rijping in barrique |
![]() |
Falstaff 94/100 |
3 op voorraad
Decanteertijd: 2 uur
Beste drinktemperatuur: 16 tot 18°C
Combinatie met eten: wild, gemzen, wild gevogelte, rundsfilet, lamsvlees, gestoofd vlees, gebraden kalfsvlees
Drinkrijpheid: 2020 tot 2032
Gewicht | 1.66 kg |
---|---|
Alcohol | 13,5 % |
Inhoud | 750 ml |
Land | Oostenrijk |
Restsuiker | -,- g/l |
Soort | Rood |
Streek | Rust |
Wijnhuis | Giefing |
Zuurgraad | 4,8 g/l |
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.