VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder vindt u enkele veel voorkomende vragen. Heeft u een vraag waarvan u het antwoord op de website niet kan vinden, stuur dan gerust een e-mail naar info@doliovinum.be.

1. Ik wens op de hoogte gehouden te worden van promoties, nieuwigheden, degustaties, …

U kan zich inschrijven op onze nieuwsbrief. Klik op “Nieuwsbrief” bovenaan en vul uw gegevens in. U kan zich altijd uitschrijven indien u dit wenst.

2. Heeft Dolio Vinum een fysische winkel waar ik kan langsgaan?

Dolio Vinum heeft op dit moment enkel een online webshop. Bestellen kan via de webshop. 

3. Hoe lang is de levertijd voor mijn bestelling?

Indien we zelf leveren zal dit gebeuren na overleg met de klant zodanig dat er iemand thuis is om de goederen in ontvangst te nemen. Indien de levering gebeurt via een externe koerierdienst is de levertijd afhankelijk van de drukte bij de externe koerierdienst. Meestal is dit tussen de 1 à 3 werkdagen. Is men niet aanwezig op het moment van de levering dan zal de koerierdienst in het dichtbijzijnde afhaalpunt achterlaten.

4. Ik heb een zaak in Nederland. Hoe gebeurt de facturatie?

Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW. Indien u een Nederlands BTW-nummer heeft, bent u deze Belgische BTW niet verschuldigd. Wij houden hier rekening mee bij het opstellen van onze factuur. Een Nederlandse particulier zonder Nederlands BTW-nummer dient deze Belgische BTW wel te betalen. Kies als betalingsmethode overschrijving voor de levering. Op deze manier kunnen wij eerst de correcte factuur opmaken. Indien u toch reeds het volledige bedrag zou betaald hebben via iDEAL of kredietkaart, storten wij het teveel betaald bedrag terug.

5. Hoeveel flessen moet ik minimum afnemen?

U kan bestellen vanaf 1 fles. Maar let wel op dat de leveringskost hetzelfde blijft.

6. Hoeveel kost de leveringskost?

In de gemeenten Stabroek, Ekeren, Kapellen, BeZaLi leveren wij gratis. Ligt het leveringsadres buiten deze gemeenten dan bedraagt de leveringkost € 8,25 voor 1 tot en met 12 flessen, € 16,50 voor 13 flessen tot en met 24 flessen,  …